اجازه اقامت

Buy Property Istanbul

اجازه اقامت


چرا خارجی ها نیاز به اجازه اقامت در ترکیه دارند؟ 


 اجازه اقامت تحت قوانین تعیین شده توسط توافقنامه های دو جانبه بین ترکیه و کشور خارجی اعطا می شود. 


 ویزای عادی توریستی ترکیه طبق قوانین جدید در حال حاضر اجازه می دهد تا خارجی ها 90 روز در هر دوره 180 روزه در مورد قوانین جدید ترکیه بمانند.  خارجی هایی که بخواهند بیش از 90 روز در ترکیه بمانند باید اجازه اقامت دریافت کنند. 

 چه نوع اجازه اقامتی برای خارجی هایی که یک ملک در ترکیه خریده اند نیاز است؟ 


 انواع مختلفی از اجازه اقامت در ترکیه وجود دارد. 


 خارجی ها میبایست بعد از خرید ملک برای اجازه اقامت طولانی در ترکیه درخواست کنند. 


 نحوه دریافت اجازه اقامت طولانی مدت پس از خرید یک ملک در ترکیه؟ 


Rehe Medin Global  یک سرویس مشاوره برای درخواست اجازه اقامت را با وکلای خود ارائه میدهد. 


 اجازه اقامت بلند مدت ترکیه چه مدت است ؟ 


 مدت زمان اقامت بلند مدت ترکیه 1 سال است.


 با توجه قوانین وزارت امور خارجه جمهوری ترکیه می توانید مدت اجازه اقامت را تغییر دهید. 


 چه زمانی باید اجازه اقامت را تمدید کرد؟ 


 اجازه اقامت باید 1 ماه قبل از تاریخ انقضاء و حداکثر  بعد از 15 روز پس از تاریخ انقضاء تجدید شود. 

 شرایط لغو اقامت چه هستند؟ 

 اگر خارجیان دارای اجازه اقامت برای بیش از 6 ماه در یک سال یا بیش از 1 سال در مدت 5 سال خارج از ترکیه باشند لغواجازه اقامت رخ می دهد. 


 این بدان معنی است که خارجی هایی که اجازه اقامت لغو شده میبایست مانند دفعه اول درخواست اقامت بکنند .
 

 خدمات عمومی ، آموزشی و بهداشتی استثنا هستند. 


 کسانی که 5 سال کامل اقامت داشته باشند می توانند برای حق شهروندی تقاضای کنند. 

 چه اسنادی جهت درخواست اجازه اقامت طولانی مدت مورد نیاز است؟ 


فرم  اظهارنامه محل اقامت (فرم باید در کامپیوتر تایپ و رنگی چاپ شود)

 4 قطعه عکس گذرنامه 
 اصل گذرنامه (تاریخ اعتبار گذرنامه باید حداقل 60 روز بیش از تاریخ اعتبار اجازه اقامت باشد) 

 کپی از گذرنامه (صفحه عکس، صفحه آخرین ورود به ترکیه، صفحه نشان دادن تاریخ اعتبار پاسپورت) 


 2 کپی از سند (تاپو) 
 شماره مالیاتی ترکی استانبولی 
 تائیدیه بانک و یا رسید دریافت ارز خارجی به مقدار 300 دلار برای هر ماه (برای مثال: 3.600 دلار برای 1 سال). 

 اگر اجازه اقامت قبلا صادر شده باشد (در زمان تجدید اجازه اقامت) اجازه اقامت اصلی و فتوکپی از هر اسناد و مدارک صادره. 


 استعلام مدرک  وکیل از دفتر اسناد رسمی و فتوکپی ID آن شخص اگر درخواست توسط وکیل انجام می شود.
 

درباره بیش از 80 پروژه مسکونی استانبول بیشتر بدانید

Contact Us!